מים, פולי סויה 23.8%, אורז, מלח, אלכוהול 2%.
חומרים (ל-4 מנות):n0.5 כרישה (החלק הלבן), 1 גזר קלוף, 1 שורש סלרי, 6-4 כוסות מים, 30 גרם (כשליש שקית) אצות וואקאמה טעמי אסיה, 300 גרם טופו חתוך לקוביות, 4 כפות מיסו אדום או מיסו בהיר טעמי אסיה, מלח ופלפל שחור, בצל ירוק חתוך דק לעיטור המנה.nהכנה:nקוצצים את הירקות ומטגנים במעט שמן מס' דקות. מוסיפים את המים ומבשלים עד שיתרככו. מוסיפים את אצות הוואקאמה ואחריהן את הטופו ומבשליםמס' דקות נוספות עד שהאצות יתרככו. מסירים מהאש, מוסיפים את המיסו ומערבבים. טועמים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מעטרים בבצל הירוק ומגישים