סוגי נקניקים מומלצים - שמות של נקניקים איכותיים

נמאס לכם מנקניקים רגילים ומוכרים? מבקשים לגוון את הכריכים ואת התפריט שלכם עם נקניקים מומלצים ייחודיים ומיובאים? קבלו רשימת שמות סוגי נקניקים שכדאי להכיר ולנסות.

 

הנה כמה המלצות לנקניקים איכותיים

מבקשים לקנות נקניק איכותי מומלץ? לפניכם רשימת שמות של נקניקים מומלצים שכדאי להכיר:

  • נקניק רוסקייה- נקניק סלמי חצי יבש, עשוי מבשר בקר ושומן חזיר עסיסי וטעים. יש לו טעמים מעודנים והוא אינו יותר מיד שומני. הנקניק מבוסס על מתכון רוסי מסורתי שזכה להערכה בינלאומית, ואשר הכנתו כוללת תהליך ממושך של עישון. הוא הולך נהדר כנשנוש ליד משקה חריף.
  • רוחברג- נקניק מעושן מומלץ בטעם פיקנטי ייחודי, שעבר הליכי עישון ממושכים המעניקים לו את טעמו המיוחד, בנוסף לתיבול באגוז מוסקט ופלפל שחור. כדאי להגישו פרוס דק עם פירות העונה וליד יין טוב.
  • פסטרמה רומנית לבנה- פסטרמה משובחת שהוכנה על פי מתכונים רומניים מסורתיים. יש בה כמות מופחתת של שומן וקלוריות, והרבה מאוד חלבונים, והיא הולכת נהדר בכריך לצד בירה קרה.
  • צוואר מעושן – נקניק חזיר שעבר הליכים מיוחדים של בישול, המתובל בסוגים רבים של תבלינים שמעניקים לו טעם מעושן ייחודי. הוא משדרג כל מגש נקניקים והופך כל כריך לחגיגה.
  • בייקון חי – בייקון אמיתי שעשוי מבשר חזיר איכותי, שעבר הליכי עישון טבעיים למשך כחודש וחצי. הוא הולך נהדר כצלוי עם ביצה עין לארוחת בוקר, או כמו שהוא בתוך סלט ירקות.
  • הרץ- נקניק חצי יבש, פיקנטי, עשוי מבשר משובח ועשיר בתיבול הכולל שום, פלפל שחור, כוסברה ועוד. מעולה בסלט, כריך או בפלטה של נקניקים.
  • פסטרמה בקר- פסטרמה לא חייבת להיות רק מהודו, ובהחלט יכולה להיות גם מבקר. זוהי פסטרמה משובחת ומעולה לכריכים לילדים, לבית הספר או לעבודה.
  • פרושוטו- נקניק שעשוי מירך של חזיר, המוצע כמוצר מיובש, מומלח או מבושל. מדובר בנקניק שמקורו בעיר פארמה באיטליה, שכיום כבר הפך לנחלת כלל העולם.
  • סלמי מילאנו- נקניק מעושן ומומלח שמקורו במילאנו שבאיטליה, עשיר בתבלינים ובטעמים.
  • דוקטורסקיה- נקניק דל קלוריות, עשוי מכמה סוגים של בשר. הוא מוכן ברוסיה בתיאום עם משרד הבריאות, ומורכב מבשר בקר משובח, בשר חזיר, ביצים וחלב פרה מיובש.
  • סלמי פולני- נקניק מעושן משובח ללא גלוטן, המבוסס על נתחי בקר איכותיים שעברו טחינה דקה. יש לו תיבול מזרח אירופאי המדגיש את טעמיו.
  • סלמי רוונה- נקניק חצי יבש מעושן, המבוסס על תערובת ייחודית של תבלון איטלקי. הוא הולך נהדר עם תבשילים שונים ומתאים לשתות לידו יין אדום.
  • נקניק צ’רקסקיה –נקניק אוקראיני עשוי מבשר חזיר איכותי ומתובל בשום, כוסברה ואגוז מוסקט. יש לו טעם ייחודי מעושן ועדין, והוא הולך מעולה לצד חביתה או ביצים קשות.
  • רוסטביף- נקניק קלאסי מנתח בשר בקר, שיהפוך כל כריך לחגיגה וגם ישתלב נהדר במתכונים אסייתיים מוקפצים בווק, עם שמן זית ופסטה, ועוד.
  • כתף בקר מעושן- נקניק מנתח שלם של כתף בקר, שעבר הליכי עישון מסורתיים עם שבבי עץ, מה שיוצר נקניק משובח בעל טעם עסיסי ומעודן.
  • קבנוס- במקור הקבנוס עשוי מבשר חזיר מעושן, והוא מגיע אלינו מהמטבח הפולני, אם כי כיום הוא מוצע גם מבשר בקר. את הקבנוס מקובל לאכול כמתאבן ביחד עם גבינה, והוא הולך נהדר לצד בירה קרה.
  • בייגלה- סוג של נקניק קבנוס חצי יבש, שיש לו צורה של בייגלה, עשוי משילוב של בשר הודו, בקר וחזיר. יש לו טעם פיקנטי ומקובל לאכול אותו בלחמנייה ביחד עם חרדל, קטשופ וחזרת.
  • פריזר ביצה- נקניק שמשלב בשר הודו, חזיר ובקר ביחד עם תבלינים, שקיבל את שמו בזכות צורתו הייחודית. הוא ישתלב נהדר בתוך סלט או בכריך.

 

כתובת מומלצת לקניית נקניקים איכותיים 

מחפשים כתובת לקניית נקניקים מומלצים עבור מחירים משתלמים? כדאי לכם להיכנס לאתר של קשת טעמים המציע מבחר עשיר ומשובח של סוגי נקניק ופסטרמה באריזה או במשקל, כולל נקניקי חזיר מובחרים. 

 

להזמנת סוגי נקניקים איכותיים ומומלצים ישירות דרך האתר של קשת טעמים לחצו כאן.